Verwendag Delfzijl 2022 - Stichting KTMCO

Verwendag Delfzijl 2022

Verwendag Delfzijl 2022

15 augustus 2022 11:00

Radboud

Vuur-steen

Rijden met en voor een goed doel!

Gisteren in Delfzijl was het even afzien tijdens de ritten (en het blokken) vanwege de hitte van de zon en de motor, die bijwijze van kookplaat je je zitvlees en hammen van onderop kookten. Maar oh oh oh wat hebben we weer een geweldige dag gehad.

Cris Fenna Vuur-steen dank voor de organisatie. Veel bevriende Charity Stichtingen waren aanwezig. Allen zetten ze zich in in deze dure tijden voor die kinderen en volwassenen die net een beetje meer zorg en aandacht nodig hebben en verdienen.

Als KTMCO hebben ook wij een bijdrage kunnen leveren door de stoet aan Trikes een paar keer door het verkeer te loodsen. Super en geweldig om te doen.

Voor wie de KTMCO (Knights Templar MCO) wil helpen met een kleine donatie, kan dat doen via de onderstaande link. We zijn een ANBI-Stichting wat inhoudt dat we aan strenge voorwaarden moeten voldoen. Omdat iedere Knight voor eigen rekening (benzine, tijd en inzet) rijdt, komt het donatiegeld echt terecht waarvoor het bedoeld is. Op dit moment sparen we voor een nieuwe Hobbelmotor (Wipkip) die we bij een zorginstelling voor kinderen kunnen plaatsen.

Alvast bedankt! 👊😬👊

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!