31 Oktober 2015

Met de ride-out van 14 juni nog vers in het geheugen hebben wij gisteren afscheid genomen van onze kleine ridder Jonah Veenstra. Tot onze grote spijt heeft hij zijn strijd tegen Neuroblastoom kanker verloren en is hij in heel korte tijd heen gegaan.

Door zijn ouders Durk en Lucy waren wij gevraagd om Jonah naar zijn laatste rustplaats te brengen. Deze eervolle taak hebben wij natuurlijk aangenomen en met groot respect naar de familie en iedereen die Jonah lief had uitgevoerd.

Met 19 leden en ambassadeurs stonden we om 09:00 uur klaar met een erehaag bij de ingang van Hotel van der Valk in Wolvega. Na een zeer indrukwekkende dienst hebben wij met onze motoren rondom de rouwauto en familieauto onze kleine vriend begeleid op zijn laatste rit. Via een speciale route zijn we langs een erehaag gereden met daarin vele (bevriende) motorrijders. Bij het voorbij rijden werden er witte ballonnen met een afbeelding van Jonah opgelaten wat voor ons allemaal een zeer mooi en emotioneel moment was.

Respect voor diegene die deze mooie erehaag vormden!

Na de ceremonie op de begraafplaats hebben wij een laatste eresaluut gebracht door onze motoren even flink te laten brullen en hebben we daarna een minuut stilte in acht genomen.

Al met al was het een emotioneel zware dag waar wij met terughoudendheid en groot respect voor Jonah, familie en vrienden aan deelgenomen hebben.

Namens alle leden en ambassadeurs van Stichting KTMCO wensen wij Durk en Lucy, familie en vrienden veel sterkte voor de toekomst. Wij zijn er als jullie ons nodig hebben!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?