Afgelopen vrijdagochtend was het zover… De start van Airwish 2019.

Frans Stremme was al om kwart over acht bij ons zodat we na een bakkie koffie de reis naar Roermond konden aanvangen. Iets over tien aangekomen bij het feestgedruis zijn we eerst onze vouwwagens op gaan stellen waarna we de stand ingericht hebben zodat we voor iedereen herkenbaar waren.

Het zonnetje brandde al flink toen de trikes op het juiste plek stonden en het feest kon beginnen. Verdere uitbreiding kwam met Terence Marcel Miralda Bianca en Willem Jan Jacky en Wout. De laatste twee hadden een hele speciale taak dit jaar als lid van de groundcrew van de helikopters waren ze belast met de veiligheid omtrent in en uitstappen en opstijgen.. Hele cursus voor gevolgd dus dat is helemaal toppie gegaan.

Ondertussen zijn we aan het rijden en sminken geweest totdat we het beu waren en de klandizie afzakte. Nog naar het vuurwerk gekeken en de DJ contest gevolgd daarna op 1 oor gegaan.

Zaterdag een aardige uitbreiding qua voertuigen gekregen door ondersteuning van Steven met de zwarte trike John onze zijspan vriend en zijn gele trike kameraad kwamen ons versterken alsook een aantal mensen van Phoenix4kids. S avonds zijn we met een groot deel van de knights naar de pizzeria gegaan. Zondag was net zo hectisch als alle andere dagen.

Langs alle kanten wordt er aan je getrokken. Even waren we Frank de vader van Steven kwijt met zijn trike maar gelukkig snel terecht. Tot laat in de middag zijn we bezig geweest met het vermaken van de gasten van Airwish totdat het tijd was om. Een speciaal dankjewel naar onze sminkdame Maaike die in de brandende zon toch dapper door bleef gaan met vooral vlinders maken geloof ik.

De organisatie van Airwish is erg content met ons wat aan het einde van het evenement nogmaals uitgesproken werd. Er gaat wel een evaluatie komen zodat iedereen volgend jaar met plezier zijn of haar hobby uit kan voeren.

Met vriendelijke groet
Knight Crazy Frog en Knight Delphi
Foto’s van dit evenement zijn te vinden in ons fotoalbum
http://ktmco.nl/album/
#airwish #stichtingexitingdreams #stichtingktmco #ktmco
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?