Vanmorgen om even voor 11 uur aangekomen in Den Dolder om daar het condoleance register te tekenen van Dennis, de omgekomen motorrijder tijdens de Ride Out van afgelopen Zondag.

Een kleine delegatie was aanwezig om namens alle motorrijders steun te betuigen. Het boeket wat aangeboden zal worden inclusief de kaart is prachtig en wij kregen alle tijd om een stukje te schrijven in het register.

Gesproken met de zwager van Dennis en 2 vrienden, waarvan er 1 bij het ongeluk aanwezig was, ontroerend, maar fijn om ze gesproken te hebben en zowel zij als de rest van de familie waarderen dit heel erg.

Voor zowel mij, maar ik denk ook voor de anderen die aanwezig waren, zoals ArnoldNielsJoel, Richard en Itgar, maar ook voor de aanwezige familie en vrienden was het goed, precies goed en zoals het hoort.

Morgen zal er nog een erehaag staan voor Dennis van 50 motoren en dan kan het hopelijk afgesloten worden, de vechtende jongen langs de weg is heel de week op mijn netvlies blijven staan en heeft nu een gezicht gekregen.

De woorden die ik geschreven heb in het register zijn:

Ik kon je niet, of eigenlijk maar heel even
De enige keer dat ik je zag
Was jij aan het vechten voor je leven
Geen woorden voor……., DAG !
Rust Zacht.

Dennis

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?