11 December 2014…., op naar de kleine Kapitein in Capelle aan den IJssel  De weersvoorspellingen waren slecht, veel regen, hagel en kans op windstoten. Door deze omstandigheden konden wij helaas niet met meer motoren komen, veiligheid gaat voor alles. Twee leden die redelijk dichtbij wonen hebben de moeite genomen hun ijzeren paarden uit stal te halen om onder begeleiding van onze “Kerstman” in een grote Amerikaanse “Arrenslee” van het type F150 het speelgoed te gaan brengen.

kk1

Het speelgoed hebben wij gekocht op verzoek van Miranda en Laura van verpleegkundig kinderdagverblijf de Kleine Kapitein, speciaal aangepast speelgoed, voor een goede stimulans van de kinderen.

De ontvangst was geweldig, het personeel en zelfs een aantal kinderen stonden ons op te wachten en meteen zijn wij begonnen met het uitdelen van de bekende DaDa knuffels aan de kids.

kk2

En na het naar binnen sjouwen van de spullen werden de cadeautjes meteen uitgepakt, de blik in de ogen van de kinderen zodra ze dat speelgoed zagen, onvergetelijk. En dan weet je meteen waarvoor wij zoiets doen !!

kk3

En onze kerstman werd uitgebreid bedankt voor de kadootjes……

kk4

De aanschaf van het speelgoed en knuffels is mede mogelijk gemaakt door:

Vele donateursStichting DaDa, Kerkvliet Bloemen en Plantenexport en Fysiotherapie Oranjesteate Gouda.

En daarnaast heeft Freakrunner Media nog een mooie film gemaakt, hierin krijg je een mooie indruk van deze dag, die zowel voor ons als voor de Kleine Kapitein heel bijzonder was.

 

Rijden met een doel, Rijden voor een doel !

In onze volgende blog zullen wij bekend maken hoeveel kilometer wij dit jaar gereden hebben voor stichting DadaHet Vergeten Kind en Wings for Life en tevens hoeveel donaties wij ontvangen hebben, ook dit gaat naar de 3 goede doelen.

 

Komen jullie ons helpen volgend jaar ?

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?