Op zaterdag 1 oktober hebben we mogen meehelpen de droom van Natascha, die de ziekte MS heeft, te verwezenlijken! Bij de stichting Dromen Zonder Beperking(DZB) was door haar vriendin Astrid een aanvraag gedaan waaruit bleek dat Natascha graag eens achterop de motor naar het strand van Scheveningen zou willen.

dromen-zonder-beperking

En motoren, ja die hebben we wel bij KTMCO en zodoende kwamen ze bij ons terecht.

Na eerst koffie gedronken te hebben bij onze voorzitter Terence in Hendrik Ido Ambacht, vertrekken we richting het gemeentehuis van Sliedrecht. Vanaf daar gaat er een kleine delegatie op pad om Natascha op te halen. Na enige tijd horen we in de verte het geronk van motoren en iets later arriveert het groepje met Natascha achterop de motor. Hierna vertrekt de hele groep van 15 motoren richting Krimpen aan de IJssel. Ook haar vriendin Astrid en een paar vrijwilligers van stichting DZB zijn aanwezig en sommige gaan ook mee achterop de motor.

img_2965

Als eerste wordt er gestopt bij recreatiegebied de Krimpenerhout waar er aan iedereen een lunchpakket wordt uitgedeeld vanuit stichting DZB.

img_3107

Na heerlijk gegeten te hebben verplaatsen we ons slechts enkele kilometers verder naar een weiland in Krimpen aan de Lek. Hier wacht nog een grote verassing voor onze droomster, namelijk een heuse helikoptervlucht. Schijnt dat ze ooit heeft laten vallen dat ze dat ook wel eens zou willen, en vandaag is haar kans die ze met beide handen aanpakt. Zo mooi om te zien, die grote lach op dat gezicht na een rondje door de lucht in een helikopter!

img_3134

Hierna vertrekken we weer op de motor om na een klein stukje snelweg een mooie binnendoor route naar Scheveningen te rijden. Daar aangekomen wacht Natascha nog een tochtje over het strand in de daarvoor speciaal aangepaste rolstoel. Voor ons is het tijd om afscheid te nemen. Als bedankje krijgen de leden van KTMCO van stichting DZB een zogenaamde ‘dromenvanger’, oorspronkelijk afkomstig van een oude indianenstam de Ojibwe.” Want zonder dromenvangers kunnen wij geen dromen vervullen…”, zo vermeld het kaartje wat erbij zit!

img_3041

We zijn dankbaar en ook wel een beetje trots dat we hebben kunnen meehelpen aan het vervullen van Natascha’s dromen! Daar doen we het allemaal voor en we hebben er zelf net zo hard van meegenoten!!

Dank je wel Natascha en dank je wel stichting Dromen zonder Beperking dat wij deel mochten uitmaken van deze geweldige DROOMDAG.

img_3108 img_3089

Rijden met een doel, Rijden voor een doel !

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?