Oostenrijk 18 juni 2015,

Vandaag de grote dag voor Gert-jan, na enkele maanden trainen is het dan eindelijk zover, de beklimming van de Kaunertalergletscherstrasse in Tirol.

De finish is twintig kilometer verderop bij de Ochsenalm op 2150 meter hoogte. Een prachtige klim met hier en daar stevige stijgingspercentages.

Gespannen gezichten bij de start en nog even een knuffel van zoonlief Ravi.

gert1

Op de bergtoppen ligt nog volop sneeuw, maar de temperatuur is goed en gelukkig is het droog, tijdens het oefenen is dat anders geweest….

gert3

Even na 9:00 uur klinkt dan het startschot en de deelnemers gaan opweg, allen begeleid door een eigen buddy op de fiets.

gert

Na iets meer dan 3 uur ( !! ) komt Gert-jan over de finish streep en nu geen gespannen gezicht meer, maar opluchting. Voor Gert-jan is dit een enorme overwinning, 10 jaar niet gesport, weinig bewegen, roken en drinken is dit toch iets om trots op te zijn. Van de 92 deelnemers is Gert-jan als 33e over de streep gekomen. Het is natuurlijk een “battle”, maar het gaat niet om het winnen, het gaat om OVERWINNEN.

gert2

Wij, als KTMCO, zijn reuze trots op Gert-jan, amper 3 jaar geleden heeft hij zich bij ons aangesloten en heeft al vele kilometers met ons gereden op zijn Harley Davidson trike, ook dat was een overwinning !

 

Maar de prestatie die hij nu heeft neergezet, daar kunnen wij alleen maar een hele diepe buiging voor maken.

 

Met vriendelijke en trotse groet,

Marcel Hagen

Voorzitter KTMCO

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?