Op zaterdag 30 juli hebben we in het kader van “KTMCO doet” groot tuinonderhoud gepleegd bij de Pallieterburght in Capelle aan de IJssel. Dit is de tuin waar we ook de allereerste hobbelmotor hebben geplaatst.

De werkzaamheden bestonden onder andere uit het snoeien van de heggen, het reinigen van de tegels met de hogedrukspuit, het verwijderen van onkruid en de begroeiing langs de waterkant, het opknappen van de zandbak en het verwijderen van mos en onkruid tussen het kunstgras ( je staat ervan te kijken wat er nog allemaal groeit en bloeit tussen die plastic sprieten).

Door de twee aanwezige medewerkster, die overigens zelf ook hard meehielpen, zijn we uitstekend verzorgd met koffie, frisdrank, diverse broodjes, kroketten en frikadellen die er bij iedereen goed ingingen, bedankt hiervoor!!

Met zijn allen hebben we behoorlijk wat werk kunnen verzetten en het gaf voldoening om te zien dat de tuin er duidelijk van opgeknapt is.

Iedereen die heeft meegeholpen heel erg bedankt en succes met het herstel van de ruggetjes en diverse gepijnigde spiergroepen! Het was het waard!!

Rijden met een doel, rijden voor een doel!

ktmcodoet008 ktmcodoet013 ktmcodoet012 ktmcodoet024 ktmcodoet006

ktmcodoet002  ktmcodoet001 ktmcodoet019

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright All Rights Reserved ©2020 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?