In 2018 zullen alle gereden kilometers door alle vrijwilligers van KTMCO
in geld uitgedrukt en geschonken worden aan de volgende goede doelen:

 

Stichting DaDa

Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

“Toen wij ruim 15 jaar geleden begonnen met Stichting DaDa hadden wij niet kunnen vermoeden dat het zo ‘uit de hand’ zou lopen. De lijst van de projecten die wij inmiddels hebben kunnen realiseren is aanzienlijk. Daar zijn wij ook trots op. De steun van bedrijven en personen is daarbij natuurlijk onmisbaar. Wij kunnen al die mensen dan ook niet genoeg bedanken voor hun inzet en bijdrage. Wij blijven door gaan. Regelmatig benadert USP Marketing namens Stichting DaDa de zorginstellingen in Nederland met het verzoek om toch vooral projecten in te blijven dienen bij Stichting DaDa. Sleutelwoorden voor deze projecten zijn: kind vriendelijkheid, (visuele) communicatie en ouder-kindrelatie.”

Stichting DaDa blijft keihard werken aan die ene droom: Zorg voor een goede Kinderzorg in heel Nederland.

Stichting SKKIN

Stichting Kansarme Kinderen In Nederland is opgericht om kinderen in Nederland die onder de armoede grens leven ondersteuning en een fijner leven te bieden. Zij hebben net als ieder ander kind recht op een onbezorgde jeugd, met uitzicht op een kansrijke toekomst. Geen kind hoeft zich als buitenstaander of alleen te voelen. Wij zien het als ons missie, om middels hulp van andere welwillende, de kinderen van Nederland deze kans te bieden middels gebruikmaking van deze Stichting.

My Breath My Music

Mensen met een zware lichamelijke handicap bieden wij de mogelijkheid tot het maken van muziek, onder andere door middel van zelf ontwikkelde elektronische instrumenten.

Kinderen uit onze doelgroep kunnen een elektronisch instrument in bruikleen krijgen. Dit gebeurt laagdrempelig. Hierbij richten wij ons op Nederland. Wij hebben een kleine hoeveelheid instrumenten op voorraad die wij zelf aanpassen.

Een ander doel is het ontwikkelen en aanpassen van elektronische muziekinstrumenten. Wij verzinnen zelf tal van oplossingen. Wij passen elektronische muziekinstrumenten zo aan dat ze bespeelbaar worden voor onze doelgroep. Met hulp van een wereldwijd netwerk maken wij indien nodig zelf nieuwe instrumenten, zoals de Magic Flute. Wij ontwikkelen ook lesmethodes speciaal gericht op de doelgroep.

Denk hierbij aan de door ons zelf ontwikkelde makkelijk leesbare bladmuziek. Wij onderzoeken ook welke (blad)muziek goed bespeelbaar is voor onze doelgroep. Voor zeer jonge kinderen en deelnemers met een lage cognitie ontwikkelen wij een improvisatie methode.

Mensen met een handicap kunnen advies krijgen over welk elektronisch instrument zij zouden kunnen bespelen. Mensen met een handicap kunnen waar ook ter wereld lokaal deelnemen. Om te laten zien wie wij zijn verzorgen wij workshops en geven demonstraties. Dit wordt niet alleen gezien als inspiratie voor de toeschouwers maar ook voor onze deelnemers. Zij hebben zo een platvorm waar zij hun verworven muzikale vaardigheden kunnen laten zien aan een breed publiek en hebben zij zo een voorbeeldfunctie in de maatschappij. Muzikaliteit zit in ons allen en dat laten onze deelnemers zien en horen.

 

1 Reactie
  1. Huub Walraven 2 jaar geleden

    Dit wordt weer een top jaar. We gaan ervoor.

    Huub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright All Rights Reserved ©2020 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?