Knights Templar Motorcyclist Charity Organization is met Rob Matthijssen, Marco Dingus, Jennifer Kouwenhoven, Jacquline Bor, Terence Schenkhuysen en Angela Matthijssen

Airwish 2018

Vrijdag 24 augustus gingen Rob Matthijssen en Angela Matthijssen volgepakt richting Herten (Limburg), om een heel weekend gezinnen met zieke en gehandicapte kinderen een lach op het gezicht te toveren tijdens Airwish. Tegen de middag sloot ook Marco aan om rondjes te rijden met deze gezinnen. Daarnaast sloten een aantal mensen van Phoenix 4 Kids aan en die hebben ook rondjes meegereden op een trike en een reversed trike. Verder hadden we het zijspan en berijder John tot onze beschikking. Gelukkig was het vrijdag nog redelijk weer en hebben we tot ’s avonds 20.00 – 21.00 uur rondjes gereden. Naast het trike en motor rijden waren er ook sportwagens, brandweerboten, helikopters, springkussens en diverse spelletjes aanwezig voor deze gezinnen.
De vrijdagavond werd afgesloten met een groots vuurwerk. Eerder op de dag konden kinderen deelnemen aan een workshop veilig vuurwerk afsteken. Ook waren er papagaaien aanwezig waar kinderen mee op de foto konden of konden aaien.

Op zaterdag 25 augustus zijn Jennifer en Jacqueline aangesloten om wederom samen met het zijspan en onze trike rondjes te maken met andere gezinnen. En Marco is lekker op zijn gemak naar huis gereden. Een vrijwilliger van Phoenix 4 Kids is nog even langs geweest om nog wat rondjes te rijden.
Op zaterdag was er ook een levend tafelvoetbalspel, de mannen en vrouwen die dat deden waren erg fanatiek, leuk om te zien.

Zondag 26 augustus hebben John, Jacqueline en Jennifer zich wederom nuttig gemaakt met rondjes rijden en fotograferen. Later op de dag kwam ook Terence nog even langs om folders af te geven en om met mensen in gesprek te gaan. De kinderen konden ook een ritje maken met husky’s die een karretje meetrokken

Ook liepen er alle dagen Disneyfiguren rond, o.a Mickey en Minnie Mouse, Knabbel en Babbel, Hans en Grietje, Doornroosje, de kleine zeemeermin. Ook een hele grote sneeuwpop, aap en papagaai liepen er rond. En was er het gehele weekend door muziek, live bands en dj’s.

De inwendige mens is het gehele weekend ontzettend goed verzorgd door de organisatie van Airwish, onze hartelijke dank hiervoor.

Kortom:
Drie hele enerverende dagen meegemaakt met veel glimlachen en soms een traan van 1 vd ouders van dankbaarheid en het zien genieten van hun kind achter op een motor zijspan of Kikkertrike. Veel waardering vanuit stichting Airwish voor onze inzet. Onze dank aan alle aanwezige Knights ook vanuit Gerrit de directeur van Airwish. Hij heeft de hoop uitgesproken dat we volgend jaar massaal aanwezig zijn op dit geweldige evenement en ik sluit me daar van harte bij aan.

Hebben ook nog wat nieuwe contacten opgedaan. Onder andere members van Christian Motorcycle Association die toegezegd hebben ook te proberen een delegatie af te vaardigen volgend jaar.

Groeten,
Rob (Crazyfrog) en Angela (Delphi)

 

Kijk voor de foto’s in ons fotoalbum:

http://ktmco.nl/album/

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright All Rights Reserved ©2020 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?