Op zaterdag 14 april is het dan eindelijk zover, na de zoals gebruikelijk veel te lange winter met nog een venijnig koud staartje in maart heeft KTMCO haar motorseizoen met een mooie rit geopend. Rond 10.00 uur wordt er verzameld bij het Wapen van Bunnik in, je raadt het nooit, het Utrechtse plaatsje Bunnik.

Met 24 deelnemers verdeeld over 19 motoren is er sprake van een mooie opkomst. Nadat iedereen elkaar hartelijk begroet heeft en het cafeïne gehalte in de bloedbaan op peil is gebracht, is het de beurt aan onze voorzitter Terence om een klein praatje te houden over het reilen en zeilen van onze stichting. Ook wordt er uitleg gegeven over de manier van rijden om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Kennelijk houdt hij ook nogal van orde en netheid, want er wordt ons vriendelijk verzocht om in het vervolg onze stalen rossen iets minder chaotisch te stallen.
Hierna gaan we op pad om via Utrecht richting Maarsen en Breukelen te gaan en een mooi stukje langs de Vecht te rijden. Schitterende omgeving en genoeg te zien waarbij kasteel Nijenrode zeker niet onvermeld mag blijven. Verder via Nederhorst Den Berg, ‘s Graveland en Bussum naar Laren alwaar wordt gestopt voor de lunch.
Nadat iedereen weer naar behoren aangekleed is, gaat de rit verder om via Eemnes en Amersfoort weer richting Zeist en eindpunt Bunnik te rijden. Zodoende pakken we toch nog een stukje Utrechtse Heuvelrug mee waar immers het motto van deze tocht op gebaseerd is.
Het was super gezellig elkaar weer te zien en we hebben erg genoten van elkaars gezelschap en de mooie rit, waarvoor alle dank uitgaat naar de “opa’s” Peter en Leo.
Op naar een mooi nieuw seizoen in 2018, we hebben er zin in!

Rijden met een doel, rijden voor een doel!

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright All Rights Reserved ©2020 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?