Voor het tweede jaar op rij, was KTMCO aanwezig op het Rockanje-Bike-Weekend. Dit jaar hadden wij de eer het KTMCO-Charity Square te verzorgen.

In onze eigen KTMCO kraam hebben wij niet alleen KTMCO gepromoot, maar ook Stichting Dada, die staat voor goede kinderzorg.

In het kader van speelgoed voor (langdurig) zieke en ongeneeslijk zieke kinderen, hebben wij veel Dada-knuffels (de welbekende giraffe) kunnen verkopen, waarbij de tweede betaalde knuffel zijn weg vindt naar een kindje in een ziekenhuis. We zijn blij dat er zoveel mensen het hart op de goede plek hebben en bereid zijn geweest een knuffel te kopen en daarmee er ook één te schenken. Dank.

Ook is vandaag Stephanie van Buuren van Stichting SKKIN (Stichting Kansarme Kinderen In Nederland) onze gast geweest in onze kraam. St. SKKIN helpt kinderen uit gezinnen in Nederland die onder de armoedegrens leven.

Wij danken de organisatie van Rockanje-Bike-Weekend voor hun uitstekende organisatie en gastvrijheid. En dank in het bijzonder aan Daan Oostrum, (eigenaar van Smokey’s Disciple én Knight KTMCO) voor de altijd voortreffelijke organisatie en verzorging van het evenement.

  

Vrijwilligers van KTMCO bedankt voor jullie inzet vandaag!

Rijden met een doel, Rijden voor een doel !

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?