Onbeperkt op Weg 30 Juni 2018

Vandaag hebben we samen met stichting Dada voor het tweede jaar op rij het evenement “Onbeperkt op Weg” gehouden. Op het terrein van Houthandel Alblas te Moordrecht waren weer verschillende activiteiten georganiseerd voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Er kon meegereden worden in snelle auto’s, een oude T-Ford of een brandweerwagen. Ook een rondje achterop de motor of trike, of in een zijspan was mogelijk en de deelnemers mochten zelf een keer achter het stuur kruipen van een lesauto.

Verder waren er verschillende standjes en konden de gezichten geschminkt worden zodat menig deelnemer met een prachtig versierd gezicht rondliep. De muziek werd verzorgd door de Bridge Band en ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd middels verschillende eetkraampjes.

Het was zeker een zeer geslaagde dag met een groot aantal deelnemers en gezegend met prachtig weer. Al die blijde gezichten en het enthousiasme van de deelnemers hebben deze dag tot één groot feest gemaakt. Bij deze onze grote dank aan alle sponsoren en vrijwilligers!

Dit smaakt zeker naar meer en we kijken er al naar uit dit evenement volgend jaar weer te mogen organiseren!

 

Rijden met een Doel, Rijden voor een Doel.

 

Een overzicht van deze dag is te vinden in ons Fotoalbum: http://ktmco.nl/album/30juni2018/

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?