OP DE RAND VAN NEDERLAND!

Zondag 21 augustus hebben we in Zeeland een rit gereden ten behoeve van De Dierenweide in Brielle. Hier werken ,onder begeleiding, mensen met een verstandelijke beperking. Tevens heeft de weide een belangrijke functie voor de bewoners van het aangrenzende verpleeghuis De Plantage.

IMG_1860 IMG_1702

Verzameld wordt er bij restaurant Aan Zee in Oostvoorne en ondanks het slechte weer, de ene bui volgt de andere op, zijn we toch nog met 15 motoren. Na de koffie vertrekken we voor een mooie tocht langs bos en duinen, slingerende weggetjes over dijken, door polders en langs grote plassen water.
IMG_1595

Tevens leidt de route ons door een paar schitterende oude vestingstadjes. Het eerste deel blijft het een natte bedoening, maar vlak voor dat we arriveren bij Beach West in Rockanje klaart het op en begint de zon zelfs te schijnen! Alhier hebben wij buiten op het terras genoten van een prima verzorgde lunch.

 

IMG_1509

Het tweede deel van de rit blijft het droog en af en toe schijnt de zon. Onze twee eigen road captains worden op de drukkere verkeerspunten prima ondersteund door de professionals van Klasse Verkeer, waarvoor heel erg bedankt!

IMG_1693 IMG_1634

Op het eindpunt bij Stellendam hebben we nog wat gedronken en daarna afscheid van elkaar genomen. Alle aanwezigen en degene die hebben meegeholpen hartstikke bedankt en ‘last but not least’, Daan bedankt voor de goede organisatie! Het was ondanks de regen in de ochtend een fantastische en super gezellige rit. En voor de Dierenweide te Brielle een bedrag van 450 euro bij elkaar weten te rijden!

daan IMG_1925

 

RIJDEN MET EEN DOEL, RIJDEN VOOR EEN DOEL!

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?