Zondag 14 Juni 2015,

Een ride out voor Jonah om zo een steentje te kunnen bijdragen aan zijn noodzakelijke behandeling, meer hierover is te vinden op de website van stichting Vrienden van Jonah.

Motor Plaza Heerenveen, de eerste motorrijders melden zich al even na 10 uur, we waren nog bezig met opbouwen, even na 11 uur werd het pas echt druk en de motoren en trikes bleven maar komen. De straat stond al snel vol aan beide kanten en bij de catering, verzorgd door Ypie liep het al snel vol

Het spannende moment kwam rond 12 uur, Jonah arriveerde met zijn ouders op een trike, die volledig is gesponsord door Wallinga Trikes, geweldig om te zien dat er vanzelf een erehaag vormde door de honderden aanwezigen, Jonah en zijn ouders zijn met luid applaus ontvangen.

Jonah1

En zelfs de meest stoere biker kreeg een brok in zijn keel en ook kwamen bij sommigen wat traantjes tevoorschijn.

Na een korte kennismaking en wat mededelingen omtrent de rit konden de vele motoren en trikes gestart worden om zo een leuk rondje te maken door de diverse gemeentes die ons toestemming hebben gegeven. Met behulp van een topteam van verkeersbegeleiders van TC Fryslan is iedereen veilig door het verkeer gekomen.

In Wolvega aangekomen, bij Hotel van der Valk was er even een rust momentje ingelast om even bij te komen van de rit en van de emoties en indrukken.

En toen was het tijd om het bedrag bekend te maken, hiervoor hadden wij Elske de Wall gevraagd, deze stoere meid die zelf ook meegereden heeft was daar gelukkig toe bereid.

elske

Met elkaar, als Motorrijdend Nederland, hebben wij 3600 euro opgehaald voor Jonah, een heel mooi bedrag.

Met een kleine delegatie zijn wij nog naar het Victoria Park in Wolvega gereden, ook daar was een geweldige organisatie bezig met een benefiet dag voor Jonah. Daar hebben wij de familie Veenstra veilig naar toegebracht en werden zij ( wederom ) met luid applaus ontvangen.

Wij hopen dat er nog vele initiatieven gaan komen voor Jonah om zo het benodigde geld bij elkaar te halen, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dat wel gaat lukken, iedereen houdt toch van dit ventje:

IMG_7107

Namens stichting KTMCO willen wij alle vrijwilligers bedanken die ontzettend veel voor ons gedaan hebben om deze dag onvergetelijk te maken.

 

En natuurlijk ook de individuele motorrijders, trikers en ook de verschillende motorclubs die wij hebben mogen verwelkomen deze dag, heel veel dank, mede dank zij jullie allen is deze dag een succes geworden.

 

Rijden met een doel, Rijden voor een doel !!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright All Rights Reserved ©2020 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?