Op zaterdag 24 juni heeft KTMCO de bewoners en gasten van het Thomashuis in Almkerk en Logeerhuis de Plataan verrast met een paar heerlijke rondritten in de omgeving. Bewoners en gasten mochten – en konden – achterop de motor of trike genieten van het échte motorgevoel……en genoten hebben ze, want bij terugkomst in Almkerk glinsterden de ogen en werd er breeduit geglimlacht. Ondanks het tegenvallende weer, was het toch een schitterende dag en werd er veel zon gebracht in menig hart. KTMCO maakte ook vandaag haar motto meer dan waar; Rijden met een doel, rijden voor een doel !

 

Vandaag weer gedaan waar we als KTMCO gewoon super goed in zijn: Rijden met een doel, rijden voor een doel. Bewoners van Thomashuis Almkerk en de bezoekers van Logeerhuis De Plataan een onvergetelijke dag bezorgd. Ondanks het tegenvallende weer (nét na zo’n mooie hittegolf) een geweldige opkomst omstreeks 11:00 uur bij de Tamoil Benzinepomp in Nieuwendijk. Daar vandaan met 13 motoren – waaronder 2 trikes – en in totaal 16 mensen naar het beoogde adres in Almkerk. Daar werden we hartelijk en vooral verwachtingsvol ontvangen en konden de motoren na een lekker bakkie koffie mét koek opnieuw gestart worden. Nu met glunderende gezichten achterop. Heerlijk gereden tussen de laatste miezerbuitjes door met onderweg een paar stops om van bijrijder te wisselen, of even de ‘staat van genieten’ te checken ! Na de lunch nogmaals op weg met hetzelfde succes en daarna na de groepsfoto een ieder weer naar zijn eigen provincie, stad, dorp en huis ! Weer een geweldig geslaagde KTMCO-dag !

In Thomashuizen wonen mensen – vaak jongeren – die door allerlei oorzaken kwetsbaar zijn. Syndroom van Down, autisme en een laag IQ zijn een paar voorbeelden van deze oorzaken. Reinheid, Rust en Regelmaat zijn de – weliswaar ouderwets klinkende – sleutelwoorden in deze huizen. Regelmatig achterop de motor willen deze bewoners vanaf nu wel, met dank aan de KNIGHTS TEMPLAR MOTORCYCLIST CHARITY ORGANIZATION.

Klik hier voor de foto’s van deze dag.

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?