Een Ride Out voor Stef uit Oudewater.

Vandaag hebben wij Stef verrast met een Ride Out vanaf zijn ouderlijk huis naar het spoorweg museum in Utrecht. Stef hoorde onze motoren en trike al van veraf aankomen en stond buiten vol verwachting uit te kijken naar dat geluid. Hij had nog geen enkel idee dat die herrie voor hem kwam.

stef1

Meteen bij aankomst aan Stef verteld dat wij speciaal voor hem kwamen en de trike laten zien waar hij achterop mocht. Op de vraag waar wij dan naar toe zouden gaan hebben wij geen antwoord gegeven. Wel heeft Stef eerst nog een mooi kadootje gekregen, een miniatuur Harley en na de koffie met stroopwafels zijn wij op pad gegaan.

stef2

Stef heeft onderweg continue gevraagd waar de reis heen ging, maar dat hielden wij nog even stil.

 

Het was wel een beetje koud, dus hebben we het stukje snelweg maar overgeslagen en zijn wij binnendoor via de Meern naar Utrecht gereden om uiteindelijk te eindigen bij het Spoorweg Museum. Stef is namelijk helemaal gek van treinen.

Wij hebben de kaartjes gekocht voor Stef en zijn ouders en toen was het tijd voor de groepsfoto en het afscheid. Stef kon nog lekker een paar uurtjes met zijn ouders het museum in en wij hebben ons opgemaakt voor de terugreis.

stef3

Met dank aan onze ambassadeurs en overige mensen die geheel belangeloos hebben meegereden.

 

Rijden met een doel, Rijden voor een doel !

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?