Vandaag 20 mei was het zover: de ride out voor Stef en familie.

Nadat wij uit alle windrichtingen verzameld hadden bij een verzamelplaats op de A2, zijn wij – vrijwilligers van KTMCO – richting Schijndel gereden alwaar wij opgewacht werden door Rob met zijn vrouw en trike, Arie en drie andere trikes en een toffe zijspan.

Vandaar uit  reden we met 13 motoren naar het huisadres van Stef waar wij werden verwelkomd door Stef, zijn twee zusjes, ouders en heleboel familie, vrienden en bekenden.

Nadat Stef en de familie hun keus hadden gemaakt bij wie ze achterop wilden of mee wilden rijden – Stef koos voor het zijspan – zijn wij onder begeleiding van de politie, die voor deze gelegenheid ook aanwezig was, op weg gegaan om door het mooie Brabantse land te toeren.

Onderweg genoten Stef en de familie zichtbaar aangezien de handjes veelvuldig de lucht in gingen naar mensen die langs de kant stonden te zwaaien.

Ook tijdens de door Rob ingeplande stop werden we weer hartelijk onthaald door vele mensen.

Na de inwendige mens verwend te hebben, zijn drie knights hun eigen weg gegaan wegens verplichtingen elders en de rest is verder gegaan het Brabantse land te verkennen en Stef een hele mooie dag te geven, wat zeker gelukt is.

Na terugkomst was de dankbaarheid en vreugde van alle gezichten af te lezen en dat is nu precies waarvoor wij – vrijwilligers van KTMCO  – voor rijden! Een prachtige dag waar we velen blij hebben kunnen maken.

  

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright All Rights Reserved ©2020 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?