22 September 2019

Rond half 12 vertrokken richting Bedum, samen met Radboud, Frans, Michiel en Joukje en met Meindert en Charles van OD4K. Bij de pomp in Bedum kwamen er nog 4 man bij, Harrie van OD4K en 3 verkeersregelaars uit Fryslân. Een mooi clubje dus.

Rond kwart voor 1 vertrokken naar ‘s Heerenloo, waar we Johan op zouden halen. Daar aangekomen stonden er al cliënten en begeleiding op ons te wachten, samen met Klaske en Peter. Daar zat Johan in zijn rolstoel, geen flauw benul van wat al die motoren kwamen doen.

En toen mocht ie achterop de trike!! Met sterke mannen en vrouwen werd hij erop gezet en voorzien van kussens voor de nodige ondersteuning omdat hij met 2 benen aan één kant zat. Muts op en gaan. We hadden een kort ritje in gedachten omdat het voor hem anders niet te doen was.

Telkens als ik achterom keek om te zien hoe het met hem ging, zag ik hem met zijn hoofd knikken en het leek alsof hij lachte, echt geweldig. Na een kleine 20 minuten stopten we even en besloten om weer terug te rijden. Dat was lang genoeg voor hem.

Bij terugkomst stond er koffie met gebak klaar, en kreeg iedereen een kadootje als dank voor het mee rijden. Willem ontving ook nog een envelop met daarop de boodschap dat er uit naam van Johan €200 zou worden overgemaakt!! En ik kreeg nog een engel van vreugde. Hoe lief!

Met een zeer goed gevoel vertrokken we weer richting huis, en ik bracht eerst Michiel nog thuis, omdat hij motorpech had. Daar stonden zijn vrouw en kinderen al op ons te wachten en ben ik nog een paar rondjes wezen rijden met de kids. Dat wilden ze graag, nou, geen probleem hoor. Daarna weer richting huis en lekker na genoten van de dag.

Xxx Bianca

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?