Vandaag heeft KTMCO 4 (jawel …4!) hobbelmotoren, gesponsord door Stichting Pallieter, mogen overdragen aan Stichting OpenDoor in Loon op Zand en Villa Pardoes in Kaatsheuvel.

 img_2693 img_2787

En er was meer vandaag !

De wielrenners van Stichting Pallieter fietsten van Capelle a/d IJssel naar Kaatsheuvel om op deze manier geld in te zamelen. Vanuit een erehaag, gevormd door de KTMCO-rijders/sters, en onder luid getoeter van de motoren, zijn zij vanmorgen in alle vroegte vanuit Capelle a/d IJssel vertrokken.

img_2552 img_2595

Na een frisse start van deze dag werden de KTMCO-rijders/sters bij Stichting OpenDoor in Loon op Zand verwelkomd met warme koffie en heerlijk zelfgebakken appeltaart. Het was een feestelijk tafereel, de vlaggetjes hingen uit, en de kinderen van Stichting OpenDoor hadden de hobbelmotordozen kleurrijk beschilderd.

Na het officiële gedeelte van onthuldiging en overdracht van twee hobbelmotoren, kregen de KTMCO-rijders een rondleiding over het terrein en in het gebouw van Stichting OpenDoor. Iedereen was zeer onder de indruk van wat hier gerealiseerd is.

Leest u eens meer over Stichting OpenDoor, onderaan deze pagina vindt u de link naar hun website. U zult verbaasd staan van de geweldige initiatieven, de professionaliteit, en de zorg die deze Stichting biedt.

img_2630 img_2687 img_2700

Op de tweede locatie, Villa Pardoes in Kaatsheuvel, waren de KTMCO-rijders ruimschoots op tijd aanwezig om de wielrenners  onder luid applaus binnen te halen.

De medewerkers (lees: vrijwilligers) hadden voor een heerlijke lunch gezorgd.

De onthuldiging van de twee hobbelmotors werd gedaan door twee jonge bezoekers, die ze daarna meteen dankbaar in gebruik namen.

Ook bij Villa Pardoes kregen de KTMCO-rijders een uitgebreide rondleiding. Villa Pardoes ligt direct naast de Efteling, en dat was duidelijk zichtbaar in en rondom het gebouw. Alsof je een sprookje binnenloopt. Wat moet het een feest zijn voor zieke kinderen en hun families om hier een onbekommerd weekje of weekend door te brengen!

Wilt u meer weten over Villa Pardoes? Onderaan deze pagina vindt u de link naar hun website.

img_2772 img_2856 img_2677

En ondertussen zijn wij – KTMCO –  stiekem een beetje trots. Trots dat wij vandaag ook hebben mogen meehelpen om het nóg leuker voor de bewoners en bezoekers van Stichting OpenDoor en Villa Pardoes te maken.

— Rijden met een doel, rijden voor een doel —

http://www.pallieterhelpt.nl/

http://www.opendoorzorg.nl/

http://www.villapardoes.nl/

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright All Rights Reserved ©2020 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?