Stichting Revief is een stichting die zich inzet voor mensen die op jeugdige leeftijd slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Als onderdeel hiervan organiseren zij jaarlijks een zogeheten Verwendag, een dag waarop lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten en deel kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en workshops. Dit jaar behoorde ook een ritje achterop de motor tot de mogelijkheden en daar werken wij van KTMCO natuurlijk graag aan mee.

Na eerst te hebben genoten van een uitstekend verzorgde lunch, ging het programma van start. Vanaf Landgoed Horst te Driebergen hebben we 4 keer een kort rondje gereden, eerst richting Doorn en dan weer terug naar Driebergen. Het weer werkte heel erg mee, en onder een stralend zonnetje was het puur genieten. Sommige deelnemers zijn zelfs 2 keer mee geweest, en ook de deelnemers die van te voren toch iets zenuwachtig waren kwamen ontspannen en helemaal enthousiast terug. Dit gold zeker ook voor een medewerkster van Revief die van te voren had geroepen dat ze nog voor geen miljoen achterop een motor ging zitten. Leuk om te zien dat ook zij met een grote lach op haar gezicht van de motor af stapte.

Na afloop werd er nog wat gedronken en er was gezorgd voor een uitgebreide bittergarnituur. Ja, ook wij van KTMCO zijn verwend deze dag.

Goed eten en drinken, mooi weer, leuke ritjes en niet in de laatste plaats de lach op de gezichten van de deelnemers. Een heel erg gezellige en geslaagde dag!!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright All Rights Reserved ©2021 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?